The 2-Minute Rule for קידום אתרים בגוגל
קישורים פנימיים הם אחד המרכיבים החשובים ביותר בכל תהליך של קידום אורגני. קישורים פנימיים הם, למעשה, הפניות של דפים באתר לדפים פנימיים אחרים. השימוש בקישורים פנימיים מבוצע על מנת לספק לגולש הרחבת תוכן נדרשת, להקל עליו את הניווט באתר, ולספק למנוע החיפוש אינדיקציה לגבי העמודים שחשובים יותר לבעל האתר.כל שקל שהחברה הזו מוציאה – מחושב וחשוב מאוד להבין כיצד המנוע חיפוש הזה עובד כך שנדע לבצע את הפעולות הנכונות בכדי להיות מדורגים גבוהה.
פשוט אלוף הבחור. אין דברים כאלה! המדריכים פשוט מדברים תאכלס ולא כל שאר החברות שפשוט מעלים בלבולי שכל בלי סוף
למה לא להתחיל להתעסק בפעולות הקידום בתכל'ס? הסיבה היא מאוד פשוטה: עניין של קרדיט.
כמובן! צילמנו עבורכם המון סרטונים, זו גם הזדמנות מעולה להזמין אתכם לחפש את ערוץ היוטיוב של עשהאל דרייר קידום אתרים ביוטיוב ולהירשם כמנויים.
פעולה זו נכללת תחת ההגדרה "אופטימיזציה" לאתר אותו אנו מקדמים.
הסיבה שאנחנו לא רוצים לבזבז את המשאבים של גוגל היא כי כמו שכתבתי בתחילת הפיסקה – גוגל לא פראייר!
חשוב לציין שכמו תוכן – קישורים חיצוניים זה לא זבנג וגמרנו, זה משהו שצריך לתחזק ולהשקיע בו לאורך זמן – בעיקר בזירות תחרותיות.
תג התיאור מייצג, למעשה, את התוכן שאתם ממליצים למנוע החיפוש להציג מתחת לתג הכותרת במנוע החיפוש. בתג התיאור תוכלו לשלב את מילות המפתח העיקריות שגם תובלטנה לגולש כאשר הוא מבצע את השאילתא במנוע החיפוש.
המצב שבו יש מספר עמודים באותו האתר המתאימים לאותה שאילתא נקרא "קניבליזציה של מילות מפתח", וממצב זה אנו נשתדל להימנע. לכל עמוד באתר שלנו, יש כתובת אחת.
אולם, ההסכמה הרווחת היא more info שמנוע החיפוש של גוגל היה רוצה לדרג גבוה אתרים שהם בטוחים לשימוש, שמכילים תוכן איכותי ובעל ערך לגולש, שהם סמכותיים בתחומם ומומחים בתחומם, שהם מותאמים לגלישה ממכשירים ניידים ומציעים חווית שימוש מעולה, נטענים מהר, בעלי תוכן מקורי ולא משוכפל, בנויים בצורה היררכית נכונה ומאפשרים לגולש לנווט בהם בקלות, שהתנהגות הגולשים הקודמים שנכנסו לעמודי האינטרנט האלו מצביעה על שביעות רצון, ועוד מלא פרמטרים שונים שבהם, אנו משערים, שגוגל ישתמש על מנת לדרג את תוצאות החיפוש.
זה המקום לציין שמחקר ביטויי מפתח איכותי הוא הבסיס לכל תהליך הקידום שלכם. הוא יקבע כיצד תיראה ההירכיה באתר, כיצד תגובש אסטרטגיית התוכן ומערכי השירות והמכירה, איך יסודרו התפריטים באתר, מה תהיינה הקטגוריות של התכנים באתר, באילו תגים תשתמשו על מנת לסייע לגולשים לנווט באתר וגם אילו תכנים ישולבו בפוטר, בחלק התחתון והקבוע של האתר אשר חוזר בכל דפי האתר.
מה יחשב בעיננו כהצלחה של תהליך הקידום האורגני: מיקומים טובים של ביטויי מפתח מרכזיים? הרבה יותר גולשים ותנועה אורגנית לאתר? הגדלת המכירות?
כמובן שיש עוד מאות פרמטרים בהם אתר הלקוח שלכם צריך להיות חזק יותר ולכן צריך לבצע מחקר מקיף עד כמה שניתן.